Део буџета иде и за компензацију донаторима јајних ћелија и лекове за плодност, као и путне трошкове.

Конкретно, процес донирања јајних ћелија и формирање ембриона кошта до 50.000 долара, а процес сурогата је још око 150.000, при чему сурогат-мајка добија 50.000 долара.

С обзиром на то да се Маријин наследник родио 2. децембра у Америци, одмах је добио њихово држављанство. Након што се поп звезда и сама огласила на свом Инстаграм профилу објавивши прву фотографију бебе, почеле су спекулације о томе када ће Марија и Марио доћи у Србију. Шерифовићева није желела да открива тачан датум повратка из Америке, рекавши да ће сина довести у Београд ускоро.

Фото: Инстаграм принтскрин/serifovic

 

Будући да је на Маријиним профилима на друштвеним мрежама најављен њен новогодишњи концерт 31. децембра на тргу у Зеници, извесно је да ће управо због пословних обавеза крајем месеца морати да се врати кући, а самим тим и да ће син Марио доћи са њом, као и мајка Верица Шерифовић, која је све време уз Марију у Америци.

Певачица се посветила свом унуку и не одваја се од њега. Пресрећна је јер јој се испунила највећа жеља да њена ћерка постане мајка. Ни Маријин отац Рајко Шерифовић не крије узбуђење, а како је рекао, рођење Марија је највећи и најсрећнији догађај у њиховој породици.

- У шоку сам. Овим путем желим да вам кажем да сам најсрећнији човек на свету и да је она све то урадила а да ништа нисмо знали. Срећан сам што ме је звала да видим дете. После 18 година некако смо успоставили односе и она, а и њена мајка Верица су ме позвале да га видим - рекао је Рајко.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: