Карлеуша је након много година говорила и о Зорану Давидовићу Ћанди, који је убијен док су били у вези.

Како је открила, она је та кола је платила сахрану своје велике љубави, а због тога се њена мајка Дивна задужила код каматаша.

- Прича о њему је много надувана. Припадао је екипи окупљеној око чувеног Сколета. Био је мангуп. Није он био никакав криминалац. Никада није био у затвору, није био ни приведен. Годинама слушам приче да су у то време постојале саге "Аркан и Цеца" и "Карлеуша и Ћанда". Аркан је био Аркан, а Ћанда је био ништа! Био је клинац с 27 година кад је погинуо. Ја сам са Зораном била седам месеци. Он је мени био дечко, не муж. и бисмо сигурно наставили да га нису убили. Погинуо је у повратку са сахране Дугог Лаиновића. Изрешетан је у сачекуши. Хтела сам и ја да идем с њим, али моја мајка није дозвољавала да будемо у колима заједно. И он сам ми је рекао: "Не!" Није ме повео. Био је то 23. март 2000. С њим је био најбољи друг, пица мајстор из киоска. Толико о опасним момцима... Зна се и ко га је убио. Сведоци сарадници су рекли да је исти убица који је пуцао на премијера - Звездан Јовановић. После сам сазнала из полиције да је екипа која га је јурила, "земунски клан", из неког чудног разлога чекала да ја не будем у колима. Пуцали су на њих из два калашњикова - испричала је Јелена.

Фото: МУП

 

 

- Последњи пут сам га видела у комадима. Сишла сам у просторије судске медицине да бих донела ствари за сахрану. Једина сам која га је идентификовала и једина која је од комплетне породице сишла. Тако су им саветовали. Морала сам да га видим још једном. Та слика ће ми заувек остати у мислима. Меци калашњикова су огромни, а само Зорана је погодило више од 30. Ти меци откидају комаде тела, које су патолози повезали црним концем у једну масу... Тај призор сам видела на столу. У том моменту имала сам 20 година - рекла је Јелена за "Информер".

Фото: Алекса Станковић

 

 

- Ја му нисам била чак ни озбиљна девојка. Били смо мало више од пола године заједно, али сећам се да сам позајмила паре за обе сахране, ја и моја Дивна, и Ивану и Зорану. Одједном се схватило да није био никакав опасан момак и да ту није било никаквих пара, чак ни за сахрану. Купила сам две гробнице, једну поред друге, јер су заједно изгубили живот. Моја мајка је позајмила паре на камату за то и ја сам то враћала две године - признала је Карлеуша.

На самом крају је признала и да сања покојног Зорана.

- Сан изгледа тако што седим са Душком и децом и видим Зорана за другим столом. Жив је и гледа ме, тешко му је што ме види срећну, прави се да ме не препознаје. Дакле, седим са мужем и децом, а поред нас је човек којег су убили усред наше највеће љубави - испричала је у подкасту горепоменутог медија.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: