Ако поклоните срце неком од ових хороскопских знакова, можда никада нећете моћи да се опоравите од бола и сломљеног срца које ће вам приредити.

Ован

Ове особе могу бити равнодушне и неемотивне када год то пожеле. Упамтите да изнад свега у животу, Овнови цене своје циљеве и снове. Не плаше се да се одрекну било чега што им је препрека на путу да их остваре.

Учиниће све што је потребно, па чак и газити преко других. Не маре за то колико се важним у њиховом животу ви сматрате. Радо ће вас искористите као оруђе до циља.

Фото: Профимедиа

 

 

Неће обраћати много пажње на то како њихове речи и дела утичу на вас. Они су себични и учиниће све да направе име. Веза са вама никада неће бити у првом плану на њиховој листи приоритета.

Бик

Одлучност. Ово је и најбоља и најгора ствар када је у питању карактер Бикова. Ништа их неће зауставити да добију оно што желе. Веома су тврдоглави на свој начин. Не воле промене и не прилагођавају се добро.

Једном када нешто одлуче, веома их је тешко убедити да постоји и други начин. Због тога је веома тешко водити расправу са њима. Када се осете угроженим, постају немилосрдни у својој одбрани.

Имајте на уму да су Бикови и веома одани. Једном када заслужите њихово поверење, браниће вас до краја света. Међутим, ако их изневерите, тешко ће вам опростити. Њихова лична животна мисија тада постаје да особи која их је издала, направе пакао од живота.

Лав

Не заваравајте се чињеницом да су Лавови љубитељи живота. Они су веома сујетна и опседнута собом сорта људи и немилосрдни су у потрази за својом срећом.

Они си обично фини, али због страсти коју гаје према себи, често су окрутни на рачун људи најближих њима. Они заиста не маре да ли ће вас повредити док год су они задовољни тиме што су урадили. Они су такође невероватно осветољубиви.

Фото: Профимедиа

 

 

Чак и ако се најмање огрешите о њих, ненамерно повредили њихов понос, они ће вам вратити са свиме што могу и неће их бити брига. Они траже пажњу и свој его стављају на прво место. Њихов понос је њима све.

Они су емотивно гладна створења и неће опростити онима који нису испунили њихове потребе. Имају доминантну личност и не маре за утицај својих речи и дела на друге људе. Нестрпљиви су и ваш сат неумитно откуцава када сте у вези са Лавом.

Девица

Девице су перфекционисти, али то вероватно већ знате. Када упознате Девицу, одмах можете приметити да код ње постоји нека стегнутост, које нема код осталих знакова Зодијака. Међутим, они генерално имају велико и нежно срце.

Увек ће бити од помоћи када је то потребно. То не значи да не умеју бити и немилосрдни. Веома су искрени и без длаке на језику. Они нису слаткоречиви. Не осећају да би требало да цензуришу себе због осећања друге особе.

Увек ће рећи оно што им је на уму не марећи за негативан утицај које њихове речи могу имати на људе око њих.

Шкорпија

Ево доброг савета који морате увек да имате на уму ако се упустите у везу са Шкорпијом: Немојте их никада наљутити. Не желите да искусите њихов бес. Они не опраштају и ту чињеницу не желите да проверите.

Фото: Профимедиа

 

 

Ако сте толико баксузни да се нађете у средишту њиховог беса, нећете се извући у једном комаду. Упамтите да је Шкорпија страствено људско биће: они се воде својим емоцијама и осећањима. Никада не оклевају.

Можете молити за милост након што их повредите, али вам они неће опростити. Неће вас ни чути. Задовољни су тек када узму правду у своје руке. Желе да се освете на себи својствен начин.

БОНУС ВИДЕО: