Прослављена атлетичарка открила је да је иза ње тежак период, а потврдила је и вест о разводу.

Подсетимо, Ивана је претходну везу окончала после 10 година, а везу са Марком Вулетом, професионалним тренером, крунисала је браком 2021. године.

Сумњу да међу партнерима нешто није уреду пробудила је чињеница да су заједничке фотографије на "Инстаграму", које је пар чини се свакодневно објављивао, постале све ређе, да би последња објава била 23. новембра 2022. године.

 

 

- Иако разумем јавни интерес, приватан живот сам се увек трудила да буде приватан али, како се Марко и ја разводимо, обоје се суочавамо са врло емотивним периодом јер обоје сматрамо ово заједничним неуспехом - потврдила је вест о разводу атлетичарка и додала:

- Потребан нам је обома лични простор и поштовање интиме како би се обоје, што брже и безболније вратили мирнијим токовима живота.

- Не желимо ни једног тренутка да порекнемо људске вредности једног у односу на другог, у брак смо обоје ушли са истим жељама и потребама, које су се, уз обостране личне амбиције, погледе на будућност, приоритете и изборе променили у различитим правцима - потврдила је да се разводи Ивана Шпановић, те додала да се на ову тему више неће оглашавати.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: