Та емисије је била емитована у априлу 2022. године, када је Марија највероватније и ушла у процес да постане родитељ уз помоћ сурогат-мајке, али је то држала у тајности до пре неколико дана када је потврдила да је постала мајка.

- Оно што бих ја волела у блиској будушности да чујем можда мало више од продаје концерта јесте мењање пелена - рекла је Јована и изнендила све.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/серифовиц

 

- Како је безобразна ова Јована - прокоментарисала је Марија кроз осмех, а Вању је занимало зашто певачица мисли да је Николићева безобразна:

- Шалим се.Велики поздрав за Јовану, нас две смо јако добре пријатељице и свашта смо нешто у овом животу прошле заједно, тако да лепа, узела сам то у разматрање - констатовала је тада Марија.

Фото: Игор Маринковић

 

Водитељка се потом надовезала:

- Ја знам да си ти причала у медијима отворено да желиш да се оствариш као мајка, чак си и јавно изјавила и то је мени било симпатично да би волела да буде син. Да ли си можда променила мишљење и због чега си рекла да би волела да буде наследник. Ако није превише интимно питање - рекла је Вања.

Иако је чувала тајну Марија је између редова дала одговор:

- Не могу да кажем да није интимно, јесте, јако је интимно, поготово у овом тренутку и овом случају. Нисам променила мишљење. Радујем се том тренутку који се вероватно и ближи - открила је Марија.

Међутим, њен речи су изненадиле и Цамовићеву:

- Јако лепо, је л можеш да замислиш себе да мењаш пелене? - упитала је Вања директно.

Марија је имала јасан став:

- Са детеом је једна озбиљна ствар и са тиме нема шале. Постоје разни људи који кажу: "Никад није прави тренутак за то". Код мене ће се то планирано десити у тренутку када у потпуности будем спремна да суштину свог живота подредим неком Шерифовић јуниору - поручила је Јована.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".