Марија је потписала уговор којим се гарантује поверљивост података, па не сме јавно да открива ко је отац детета, као ни ко је сурогат мајка која је донела њеног сина на свет.

Међутим, Марија је признала у каквим је односима са сурогат мајком. Њих две су биле веома блиске, а Марија је пред порођај одлазила с њом на прегледе и била је уз њу током трудноће.

- То је жена која је помогла да се испуни моја највећа животна жеља. Имале смо најближи могући однос, чуле се свакодневно, заједно пролазиле кроз све изазове трудноће, заједно ишле на прегледе - рекла је Марија и открила како је дошло до тога да се одлучи за сурогат мајку.

Фото: АТА имагес

 

- Пре него што сам се одлучила за сурогат материнство, више пута сам покушала да изнесем трудноћу и нисам у томе успела, на моју велику жалост. Заиста не желим јавно да објашњавам медицинске разлоге за то, али сурогат материнство је коначно био мој једини избор - испричала је певачица.

Марија је почетком новембра отишла у Лос Анђелес заједно са мајком, Верицом Шерифовић, како би у последњим данима трудноће била уз сурогат мајку. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: