Листа "Ми, глас из народа" доктора Бранислава Несторовића на парламентарним изборима у Србији на основу 50% узорка је освојила 4,8% гласова и представља највеће изненађење на парламентарним изборима у Србији. 

Тим поводом др Несторовић је за Србију Данас дао изјаву коментаришући велики изборни успех.

- Очекивали смо да пређемо цензус, али не баш оволико. Не очекујемо позив Српске напредне странке, а ако и дође ми смо решили да нећемо ни у какву коалицију ићи тако да нисмо за коалиције. Бићемо самостални док мало не ојачамо - казао је Несторовић. 

На питање да ли очекује да постане нови министар здравља, Несторовић одговара:

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

 

 

- Матор сам за подухвате да будем министар здравља, али рецимо министар полиције, то сви хоће.

Подсетимо, доктор Бранимир Несторовић је стекао велику популарност у народу током пандемије коронавируса и један је од наших најбољих стручњака из области пулмологије.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

 

Подсетимо, Србија је данас бирала нову републичку, покрајинску и локалну власт. Грађани, њих 6.500.666 са правом гласа, изабрали су 14. по реду парламентарни сазив, а у трци за 250 посланичких места било је 2.817 кандидата.

Према првим прелиминарним резултатима парламентарних избора у Србији, које је објавило Ипсос, парламентарна листа  "Александар Вучић - Србија не сме да стане", однела је највећи број гласова, 46,6%.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: