Атрактивна Аргентинка затражила је од суда да се некадашњем тениском асу одреди забрана приласка, пошто је у клима уређају у својој спаваћој соби пронашла скривену камеру.

Она тврди да је Налбандијан инсталирао камеру у кући коју је изнајмио за њу у Буенос Ајресу.

Суду је предала снимак на ком је забележен тренутак када њен брат проналази камеру у клими, а наводно има и признање тенисера на "Whats App-у" да је он инсталирао камеру.

Арселин брат је приметио одсјај иза отвора на клими када је ушао у њену собу, па је скинуо поклопац и пронашо камеру.

Згодна црнка била је у потпуном шоку, добила је напад панике јер је схватила да тенисер сада највероватније има њене голе снимке на свом мобилном телефону.

 

 

Одлучила је и јавно да се огласи тим поводом:

- Добро је што могу да разговарам са вама и изнесем своју страну приче. Чекала сам овај тренутак месецима, јер сам жалбу поднела средином године. Осећам олакшање јер је правосудни систем реаговао - рекла је Арсели за аргентинске медије и додала:

- Налбандијан ме је снимао довољно дуго да има снимке и фотографије на којима сам гола, као и друге приватне тренутке који укључују мее, моју породицу и моје пријатеље. У паници сам због свега што би могао да има у свом телефону. Желим судски налог за заплену његових електронских уређаја.

 

 

Она је истакла да је била принуђена да се пресели када је открила камеру.

Тврди да јој је бивши признао да ју је снимао, али и да се на снимцима ништа не види због проблема са интернетом.

 

 

Подсетимо, Налбандијан је један од најбољих аргентинских тенисера свих времена. У каријери је освојио 11 туринира, а био је и вицешампион Вимблдона.

Фото: Н. Параушић

 

Његов најбољи пласман је треће место на АТП листи. Након сјајне играчке каријер упловио је у тренерске воде и једно време сарађивао је са српским тенисером Миомиром Кецмановићем.

БОНУС ВИДЕО:

(Курир спорт)