Ненад Алексић Ша ћим је ушао у ријалити рекао је како ће да се бори за своју љубав и брак са Вањом Игњатовић, али је од тога врло брзо одустао јер се заљубио у 20 година млађу певачицу Миону Јовановић, након чега је поднео захтев за развод.

Фото: АТА имагес

 

Откако је он ушао у везу са Мионом имају јако бурне свађе, у којој репер често помиње биву девојку Тару Симов и криви је за своје понашање и оптужује да му је нанела трауме због којих се он сад овако понаша.

Тара је одлучила да стане на пут свему што репер о њој износи у "Елити", па је поделила поруке које јој је Ша слао након раскида и јасно проучила да због психичког малтретирања јавно заузима Вањину страну, за коју сматра да је реперова жртва.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ тарасимов

 

- Могла си само да кажеш да имаш другог, ружно си ме откачила и искористила прилику. Јако ружно, али нема везе. Баш си ме повредила, много... Много... Цео свет мењаш за један парфем, бар ако имаш тог лика не мораш јавно да ми пуцаш у душу. Очекујем блок и овде пошто си ме свуда. Хвала ти на свему - гласиле су поруке које је Ша написао Тари, а кад је она објавила уз то је додала коментар.

- "Бар ако имаш тог лика не мораш јавно да ми пуцаш у душу". Забрани човек тако својој платонској љубави да има момка јавно јер је он опседнут њоме. А онда изјави да ја њена треба да преболим, заузета, остварена као мајка. Свакој жени на овоме свету која је жртва психичког насиља ћу пружити подршку и помоћ, а у случају Вање Игњатовић се завршило смртним исходом/прекидом трудноће због психичког урнисања и малтретирања. Је л' мирно спаваш ноћу? - написала је бивша задругарка на свом Инстаграм сторију.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".