Бивша учесница ''Елите'' Теодора Радојичић, познатија као Теодора Балзак, отворила је душу о свом здравственом проблему због којем је морала да напусти ријалити.

Фото: Принтсцреен/YоуТубе/Хyпе тв

 

 

- Ја пре ријалтија нисам имала проблеме, осим раније са штитом жлездом. Мислила сам да сам здрава, тако да је све ово било шок за мене. Дошли су налази који су били јако лоши. Постоји вероватноћа да следеће недеље идем на болничко лечење, да лежим на ВМА - рекла је Теодора и додала:

- Могла сам обе руке да дам у ватру. Десило ми се све оно што нисам желела. Не можеш срцем да управљаш. С Николом се чујем, треба да дође сад за Београд и јако сам срећна због тога. Многи су нас лоше коментарисали, али наша љубав је била права, за разлику од многих. То смо били ми. Многе ствари бисмо променили да можемо. Дала сам све од себе и понизила се у том ондосу, драго ми је што је неке ствари схватио. Схватио је ко га воли, има 23 година с карактером који има. Ја сам праштала јер сам знала све, праштала сам јер сам знала да он мене воли - поручила је бивша ријалити учесница и проговорила о данима које је провела иза решетака:

- Данас си слободан, сутра више ниси. Страна земља, не знаш језик, како иде време, нестају људи из твог живота. Ја то нисам гледала тако, био је велики шамар за мене кад сам чула да ћу ту бити четири године. Ту видиш ко си и шта си. НИједног тренутка се нисам предала, иако сам изгубила особе које нисам волела. Пет месеци сам била напољу, онда сам ушла му затворен простор. Имала сам осећај као да сам опет тамо, борила сам се с демонима, одразило се на моје здравље. Оно што сам ја видела у затвору, многи нису у хорор филмовима. Седиш с људима који се распадају поред тебе, с болесним људима, с њима си затворен 24 часа и ти то све мораш да гледаш, и то жуто светло и тај црни под. Драго ми је што ми се тада није десило ово са здрављем... Све што сам гутала и трпела сада је испливало - открила је Теодора за емисију ''Премијера - Викенд специјал''.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".