Ован

Иако сте добри у томе да остварите своје циљеве, нисте увек фокусирани онолико колико бисте морали. Лако будете ометени, пребацујући фокус са једног сна на други. Та промена фокуса је оно што вас спречава да постигнете своје циљеве.

15. децембра почела је ваша ера манифестације тако што сте своју пажњу усмерили на само један или два остварива циља. Фокусирајући своју моћ, много је већа вероватноћа да ћете уредити живот онако како сте сањали.

 

Фото: Профимедиа

 

Бик

Иако имате снове о бољем или испуњенијем животу, тешко вам је да заиста направите кораке ка томе. Шта ако се испостави да вам се не свиђа ваш нови живот? Или ћете можда пропасти пре него што стигнете тамо? Ти страхови вас блокирају, али то не мора бити тако.

Од 15. децембра можете да учините све што је потребно да остварите своје снове. Наравно, то би могло значити да вам буде мало непријатно, али ви сте особа која то у потпуности може да поднесе.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Можда ћете бити изненађени када видите себе на овој листи. На крају крајева, ви сте један од најсрећнијих и највреднијих знакова зодијака. Али зар се не уморите од претераног рада? Иако оваква ера значи више рада за неке знакове, за вас значи управо супротно.

15. децембра почео је период у коме ћете дозволити себи да се мало опустите. Ако верујете да ћете стићи тамо где треба да идете, дозволићете животу да вас води уместо да увек морате да будете на седишту возача.

БОНУС ВИДЕО: