- Кад си превише дуго у неком негативном односу, кад се удаљимо један од другог, ту настаје проблем. То може бити ризично за однос, кад си дуго у неслагању, догоди се лоше, мислиш да ће се решити, али се коначно не реши. Људи апсолутно немају појма шта их чека у браку, млади немају живаца за брак - започела је Данијела, а потом искрено признала и како се с овим размишљањем никад не би удавала.

- Ја да се поновно родим, никад се не бих удала. Линија између љубави и мржње је врло танка, кад људи дођу до руба, окрене се све за 180 степени. Мислим да ће брак као институција једног дана само ишчезнути, превише папира, зезанције, нема смисла. Узимање презимена од мужа ми је безвезно. Жене требају задржати своје презиме и мушкарци своје - наставила је блогерка.

Појаснила је и како лош брак у коначно лоше утиће и на саму жену.

- Брак убије пуно ствари. Кад је лош брак – жена се почне лоше осећати. Није женствена, нема романтике, постане љуштура која вапи за љубављу коју не добија у браку - испричала је, а потом се осврнула и на тренутну ситуацију њене ћерке Еле која се тренутно налази у процесу развода од 13 година старијег британског предузетника Чарлса Пирса.

ФОТО:Принтскрин/Инстаграм/ elladvornik

 

 

- Џабе сам ја то говорила својој ћерки: "то ти не треба, можеш имати децу, не мораш се удавати". Имала сам осећај да то неће дугорочно функционисати и то се тако показало, али шта ћеш, зна она да сам ја у праву - започела је, а потом искрено признала да је најтеже гледати властито дете како чини грешке.

- Као родитељу је најтеже гледати када деца праве грешке, а ти знаш да они греше. Али то је у складу с њиховим годинама и боље да се догоди пре него касније. Моја ћерка је морала научити на онај најтежи начин, али то је тако, сви имамо своју школу. Једино што можемо је бити подршка из прикрајка, не окретати леђа деци у таквим стварима - појаснила је.

Осврнула се и на, како је испричала, манипулативне и нарцисоидне мушкарце који кад се растану од жене само јој желе напакостити и иживети се на њој‘:

- Мајка ће се заложити за своју децу, а мушкарац, кад нађе нову жену ће се само посветити тој жени, а истовремено бившој на све начине покушати загорчати живот.

За крај је открила како се Ела тренутно носи с целом ситуацијом кроз коју пролази.

- Елла је океј. Мислим да јој је требало доста дуго да у својој глави то све психички поднесе. Није јој лако. Не свађају се они, али док један жели миран процес – други опструира, али решиће се то… Треба овладати тим емоцијама да би могао бити објективнији у томе свему. Неко до тога дође пре, неко касније - закључила је блогерка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".