Вест да је Марија Шерифовић постала мајка и даље је тема број један у Србији и региону, а многи се питају да ли ће једина евровизијска победница и чланица жирија "Звезда Гранда" због мајчинства, како је најављивала, напустити нагледанији шоу програм у региону.

Саша Поповић, открио да ли ће нунати дете, као што је својевремено обећао.

- Ако буде потребно, чуваћемо је, није никакав проблем, нашалио се Поповић и открио како је дочекао вест да Марија има сина Мариа.

Фото: АТА имагес

 

 

- Стварно сам се изненадио када сам чуо да је Марија добила бебу. Обавестила ме је наша ПР-ка Весна Милановић, ја сам баш тада био у Опатији и мислио сам да је нека лажна вест, да је немогуће. Окренуо сам Марију на видео позив и кад се јавила држала је дете у наручју. Мислио сам да је од неког узела дете, да је то нека фабрикована прича. Међутим, испричала ми је целу причу, како је све изнела. Био сам изненађен и радостан, јер знам колико је желела да има своје дете, истакао је Саша за "Гранд" и открио како је текао разговор са новопеченом мамом.

- Прво сам је питао на који начин, откуд њој то дете… Испричала ми је оно што је рекла и јавно, да је неколико пута покушала да изнесе трудноћу, да није успела и да је урадила то варијантом сурогат мајке и да су њене јајне ћелије и да је ДНК детета њен, да има све њене параметре, рекао је.

Фото: АТА имагес

 

 

Саша је описао и како је изгледао тренутак када је преко видео позива угледао наследника породице Шерифовић.

- Видео сам Верицу Шерифовић поред Марије кад ми се јавила. Она је у Лос Анђелесу тада била и то је било око 11 сати увече код нас, а код ње је било 10 пре подне. И видим да Верица пева малом „Очи,очи“ од Сузане (смех). Рекао сам ‘Чекај, рекла си да хоћеш мушко дете’, каже ‘Мушко је’, ја онда ‘Да има плаве очи’, каже ‘Има плаве очи’, рек’о добро, а да ли ће имати плаву косу, то ћемо видети кад порасте, нашалио се директор и одговорио на питање које јавност занима, а то је да ли ће Марија наставити свој ангажман у "Звездама Гранда".

- Хоће, верујем да хоће, нема разлога да неће. А и она мени каже, да је носила трудноћу, не би могла да изнесе, то би за њу било напорно. Ја само чекам да у некој емисији подигне малог и да каже ‘Ево нас, ту смо’, закључио је Поповић.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: