Атрактивна водитељка истиче да је Драган први мушкарац који јој је скроз по мери и да на њега може да се ослони у сваком тренутку.

Занимљиво је да је Јована је после развода од политичара Војислава Милошевића, често говорила да је сигурна да њу чека нешто велико и да ће њен будући муж бити моћник и богаташ, с обзиром на то да сматра да мање од тога не заслужујуе, јер је она све сама стекла у животу и за свој положај се сама изборила.

Водитељка је управо о томе говорила у једном интервјују који је својевремено дала, па неким делом и сама себи предвидела све што јој се тренутно дешава.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Novo jutro

 

- Ја сада када теби причам о мом другом мужу и као да га видим, али њега нема, још га нисам упознала, а тачно знам какав ће бити. Овај дечко са којим сам била до скоро, ја сам знала да он то није. Мој други муж ће бити моћан човек, он неће бити из Србије, нашег је порекла, али живи у иностранству. Ја ћу бити све време у авиону, ја то знам, ја ћу на посао долазити авионом да одрадим емисију. Мој муж ће бити попут мужа Сандре Мељниченко. Он ће или да се бави нафтом или ће имати ланац ресторана и кафића, неко ће мислити да сам луда, али то ће бити тако - рекла је Јована, међутим иако Драган нема ланац ресторана и кафића, има ланац пекара, веома је успешан и богат, баш као што је Јована и прижељкивала.

БОНУС ВИДЕО: