Наиме, лепа водитељка је у четвртом месецу трудноће, а термин за порођај је крајем априла. Овог пута, водитељка чека сина, а као и прошлу и ову трудноћу подноси одлично и иде на посао. Нема мучнине, а ни промене расположења.

- Радила сам скоро до осмог месеца трудноће. Имала сам дивну и лагодну трудноћу и заиста није било разлога да раније одем с посла. Вратила сам се два месеца после порођаја. Не кажем да је било лако, али ја сам навикла да радим и имам обавезе, па ми је недостајао стари ритам. Уз добру организацију све сам постигла, а што је најважније, нико није трпео, сем мог сна - рекла је Ксенија о периоду када је чекала Лору, која сада има две и по године.

Њена породица је пресрећна што ће добити појачање на пролеће.

- Трудноћа је вероватно и најлепша вест која неког може да задеси, а посебно у ово време лудила. Од првог момента смо се сви одушевили, јер су деца заиста највеће богатство. Посебно што имамо Лору и већ смо све то прошли, овог пута више уживамо у најлепшем периоду него што се оптерећујемо неким другим стварима – водитељка се поверила пријатељима. Чува се, наравно, максимално због пандемије вируса ковид 19, и све активности, осим пословних, свела је на минимум због безбедности. Иако одлази на посао, избегава било каква окупљања, осим с блиским пријатељима и родбином у свом дому. Планира да ради као и током прве трудноће, односно до момента када буде могла неометено да обавља свој посао.

(Стори)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".