Ова информација пренесена је на званичном Инстраграм профилу Фудбалског савеза Русије уз фотографију поздрава Душана Влаховића и руског нападача Александра Головина, иза којих стоје тробојке ове две државе.

Информацију је потврдио и Фудбалски савез Србије који је у коментарима испод слике са званичног Инстаграм профила написао: "Видимо се у Москви".

У коментарима низале су се речи подршке и одушевљења навијача из обе државе.

За сада нема више информација о томе када ће се тачно одржати ова пријатељска утакмица, али по свему судећи то ће се десити у марту месецу наредне године у Москви. 

Фото: Н. Параушић

 

Подсетимо, фудбалска репрезентација Србије недавно се пласирала на Европско првенство које се током наредне године одржава у Немачкој. "Орлови" ће бити у групи Ц и играће против репрезентација Енглеске, Данске и Словеније.

Standings provided by Sofascore

Селектор Драган Стојковић Пикси рекао је након жреба да је задовољан јер сматра да ће бити интересантно, а циљ му је да национални тим прође у нокаут фазу такмичења.

Европско првенство у фудбалу 2024. биће 17. првенство Европе и одржаће се у Немачкој од 14. јуна до 14. јула 2024. године.

БОНУС ВИДЕО: