Телевизијвки водитељ, Јован Ммемедовић све више времена проводи у природи, где је направио своју оазу мира. Наиме, водитељ ужива проводећи слободно време у својој викендици, у природи, што је поделио са својим пратиоцима на Инстаграму.

Мемедовић је читао књигу, ушушкан у удобној столици, са невероватним погледом на нетакнуту природу.

Када борави у овој брвнари, водитељ неретко воли да ужива у некој доброј књизи, те их се може наћи прегршт у његовој колекцији.

Друштво му је правила мачка, која је уживала поред пећи, а многи би пожелели да су на његовом месту.

Водитељ је уложио пуно труда у своју кућу, која је бег од београдске гужве, а када у њој борави, његове животиње му праве друштво.

Судећи по фотографијама са друштвених мрежа, Мемедовић сваки већи празник обележава управо далеко и изолован од свих.

Фото: Инстаграм принтскрин/јованмемедовиц

 

Овај дом у природи сав је у дрвету, а у унутрашњости могу се пронаћи разни корисни алати, попут пећи и секира, које омогућавају лакши рад око саме куће и цепање дрва за потпалу. На зидовима се налазе успомене настале приликом снимања емисија "Сасвим природно" , које Мемедовића чине изузетно поносним.

Спољашност куће није откривена за јавност, али Мемедовићеви верни пратиоци са "Инстаграма" запазили су пространо двориште, које током топлијег времена обилује зеленилом и дрвећем.

Мемедовић никада није објавио локацију своје викендице, али се спекулисало да се иста налази у Перућцу, месту надомак Бајине Баште, на самој обали реке Дрине.

Познато је да водитељ често борави у овом крају, док је на Тари често снимао емисије.

БОНУС ВИДЕО: