Сара Јовановић, познатија као Сара Јо, већ неко време ужива у љубави са словеначким кореографом Жигом Сотларом. Ипак, када је у питању крунисање њихове љубави, певачица је врло оштра и на ту тему не воли да говори.

Фото: Инстаграм принтскрин/sarajoofficial

 

Недавно су били у Италији на романтичном одмору, а певачица је још увек пуна утисака.

- То је био део поклона за рођендан од Жигета за мене, ако није гледаоцима јасно. Иако је било 3-4 дана, баш сам се науживала и поново опустила уз тај њихов дух који је стварно неописив. Италијани су стварно нешто посебно, таквих јединствености са толико љубави сам гледала. Стварно све што раде током дана, од тога како у барићу пију кафицу до тога како клопају, како се облаче, како се друже, стварно их много, много волим. И баш сам напунила батерије.

Сара је најраније детињство провела у Италији, али каже да се сада не би селила из Београда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

- Не знам шта бих рекла, стварно осећам да је Београд мој град, али имам много пријатеља тамо, то ми је други дом и тамо се осећам као код куће. Много чудан осећај, али дефинитивно сам овде свој на своме и не верујем да бих се селила.

С обзиром на то да се ближи Нова година, време је даривања. Шта је то Сара одлучила да поклони свом дечку?

- Да, већ сам му поклонила. Ја сам од оних која толико унапред организује то и припреми. Мислила сам ово лепо да му дам 31, али нисмам могла да издржим. Ове године су биле карте за једно станд-уп вече, али у Њујорку.

Сара Јо је поклоне за своје најближе већ спремила, радо се радује Новој години и чаролији која долази са њом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".