Певач Ђорђе Давид знао је све о процесу кроз који је пролазила Марија, колико је уложила енергије и труда да би остварила сан. 

- Нисам био изненађен овом лепом вести јер оно што ми причамо у жирију то је отприлике као заклетва. Сви ми знамо ко има какав проблем, жељу, стремљење и то остају у жирију. Шта се деси у Лас Вегасу остаје у Лас Вегасу - рекао је Ђорђе.

Маријин колега из жирија музичког такмичења "Звезде Гранда", тврди да ће се она одлично снаћи на овом животном путу, односно у мајчинству: 

- Она је страховито пуно енергије, нерава, здравља и сна потрошила да би дошла до овога што је можда и њен највећи резултат у животу, што сам јој и рекао. Ако је до сада била фантастична, сада ће бити дупло фантастичнија. Али у свему: и приватно, на микрофону, као другар, и као члан жирија и као ментор. Говорим из личног искуства, Шкорпије смо и она и ја. Мислио сам да ја у себи те неке ствари немам док нисам добио Сташу. Зато се радујем унапред када и код Марије буду испливале те неке ствари у први план. Очекујем да ће да буде бриљантна у свим доменима живота - испричао је Ђорђе и додао да се не би изненадио уколико на неко од следећих снимања емисије "Звезде Гранда" Марија довела сина.

- Мислим да је Марија озбиљна звер и да она све то капира. Ако буде доводила сина у "Звезде Гранда" знаће тачно шта и како треба, мада, велика је то бука и група људи и још је рано за то. То је моје мишљење, али догодине би можда и могла да дође с Мариом одмах на почетку сезоне - нагласио је.

БОНУС ВИДЕО: