Трагедије у породици Биље Крстић дубоко су потресле певачицу и заувек је промениле.

Губитак родитеља за њу је био ударац од кога се једва опоравила, а онда је уследио губитак са којим није знала како да се суочи.

Фото: Игор Маринковић

 

 

- Одласци су веома тешки и болни, посебно оних најближих и најдражих. Кажу да време лечи све, али то није тачно. Веома рано сам остала без родитеља и мислила сам да је то највећа туга коју сам осетила, не слутећи да ћу ускоро доживети још већи шок када је рођена сестра Вера отишла. Тужни догађаји настављају низ и тако смо пре скоро годину дана Милица, Ленка и ја испратиле и Тику, њиховог оца кога су обожавале и који им је био велики ослонац - ове трагедије у породици Биље Крстић, према њеним речима, нису биле само порази већ и лекције. Певачица је тада за "Курир" открила да упркос свим изненадним губицима са којима се суочила о последњем путовању још не размишља:

Певачица је тада за "Курир" открила да упркос свим изненадним губицима са којима се суочила о последњем путовању још не размишља:

- О последњем путовању још не размишљам, али ево цитираћу моју дивну другарицу Гагу Росић: "Од нас су бржи наши животи и како год да је, увек нас престигну на свим путовањима.

БОНУС ВИДЕО: