Осман Карић, отац Стефана Карића проговорио је о односима са сином па се дотакао и суђења са Наташом Шавијом као и позива за улазак у "Елиту".

Фото: АТА имагес

 

- Кристина и ја смо имали позив да уђемо у ријалити, али ја искрено не видим себе у ријалитију. Не бих могао да издржим јер једноставно такав сам. Можда бих и ја покушао да издржим, али сваки њихов контакт са мном, да ме неко пљуне у дуелу и се остало... бацио бих све под ноге, оно што сам у животу радио и борио се и једноставно не бих могао... Не иде да се покажем као такав. Не дам на себе. Ријалити не би извукао оно што ја већ не знам да имам код себе. Знате мој живот претходни, борио сам се на улици да се доказујем и сада кад бих ушао у ријалити морао бих да прећуткујем много лошијим људима од себе. Не бих волео да ме неко вређа, јер су склони да вређају очевем, мајке, децу - рекао је он.

Осман је за медије признао да се Стефан пред одређеног времена одселио из њихове породичне куће на Звездари.

- Не знам где је Стефан вечерас, требао је да дође, али је сигурно са девојком. Они су узели неки стан, тако да више није на кућној адреси. Одавно се преселио од куће. Он и његова девојка су били раскинули, али су се помирили. Свађали су се и мирили али сада су опет заједно због чега ми је драго. Волео бих да Стефан нађе девојку за себе. Ни за ову као ни за претходне немам да кажем шта лоше. Волео бих да са овом девојком стане на луди камен. Волео бих да ускоро постанем деда - рекао је Осман.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

Карић је испричао у каквом односу је са Наташом Шавијом након инцидента који се десило између ње и Стефана.

- Ја никада нисам имао лоше мишљење о Шавији. Стефану није то требало, суд ће одредити шта је све било. Не могу њега да браним, а не могу ни њу да штитим. Не бих да се мешам у детаље суда и кварим њихову концепцију. Остаћу суздржан па ће суд донети ту одлуку. Не верујем да ће на првом суђењу све да се заврши. Са Наташом сам био у контакту, али одједном је престала да се јавља. Требали смо да се видимо у Новом Саду... Он је сумњала у мене, ја у њу и онда нисам хтео, не могу да размишљам. Звала ме чак и код ње кући на кафу, али ја нисам желео да одем - испричао је он.

Осман је на крају открио да Шавија захтева да Стефан оде у затвор.

- Она тражи да мој син иде у затвор. Наташа се мења као и време и не знам шта да мислим. Није ми свеједно због тога и борићу се свим силама да не дође до тога - рекао је Осман.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".