Пред крај године очекује нас важан астролошки период, а то је пун Месец у Раку (27. децембар), који симболизује крај једног животног циклуса али и велике промене за Ракове, Јарчеве, Ваге и Овнове.

Пун Месец у Раку доноси емотивну и интуитивну енергију. Рака карактеришу дубока осећања, породична повезаност и брижност према другима. Када се ова осетљива енергија споји са светлом пуног Месеца, често се наглашава потреба за емотивним испуњењем и осећајем сигурности.

Фото: Профимедиа

 

 

Ово је време када се могу интензивирати породичне везе и односи. Људи често осећају снажну потребу да буду код куће, да се брину о ближњима и да се посвете емоционалном благостању својих најмилијих. Такође, овај период може донети наглашену интуицију и дубоко интроспективан приступ размишљању, што може помоћи у разумевању сопствених емотивних потреба и унутрашњих осећања.

Међутим, с обзиром на Рака као знак који је понекад превише осетљив, пун Месец у овом знаку може донети и емотивну рањивост или претерану реактивност на околности. Важно је пронаћи баланс између бриге за друге и бриге за себе, као и пронаћи начин да се емоционална осетљивост користи као снага уместо да постане терет.

Ово је време када се може постићи дубље разумевање сопствених потреба и веза с другима, али је такође важно практиковати самопосвећеност и бригу о сопственом емотивном благостању.

Пун Месец увек означава крај једне животне фазе, како бисмо се спремили за следећу, а снажно ће утицати на све знакове, нарочито на Ракове, Ваге, Овнове и Јарчеве.

РАК

Много тога вам се скупило последњих недеља и због тога ћете имати потребу да доносите одлуке у афекту. Бићете рањиви, љути али и променљивог мишљења, па је нужно неопходно да се пресаберетре како не бисте донели одлуке због којих бисте касније могли да се кајете.

ЈАРАЦ

Пун Месец у седмом пољу доноси вам кризу у партнерским односима. Ако сте у браку, ово може да буде "кап која је прелила чашу". Партнер ће имати емотивни испад, а ви нећете знати како да се носите са тим.

Фото: Профимедиа

 

 

ВАГА

Пун Месец доноси вам шок преокрет на радном месту. Ваша очекивања неће бити испуњена, а имаћете утисак да неко блокира ваш напредак у каријери. 

ОВАН

Очекују вас породични проблеми или бриге око стана. Једна особа из породице ће вам задавати главобоље до краја године.

БОНУС ВИДЕО: