Јована, која је позната и по свом смислу на хумор, данас је направила хаос на друштвеним мрежама, кад је објавила смешну слику на друштвеној мрежи инстаграм.

Реч је о монтажи из филма "Варљиво лето '68", тачније из сцене где Данило Бата Стојковић говори Славку Штимцу: "Меси, меси, неће ништа да ти шкоди". Уместо Драгане Варагић, налази се Јована Јеремић.

Ова монтажа је очигледно настала јер је Јованин нови партнер власник низа пекара, а Јована је "његова Јагодинка". Јеремићева на кецељи има лого Драганове пекаре.

Фото: Инстаграм принтскрин/jeremicjovana

 

Иначе, Јеремићева је недавно изјавила и да планира будућност са Драганом, а да никада неће заборавити њихов први пољубац.

- Никад нећу заборавити први пољубац. То се догодило на четвртом дејту и ту смо се смували. Возили смо се око Храма Светог Саве и било је црвено светло на семафору. У том тренутку је рекао: "Јао, види шта тамо има". Ја кажем: "Шта се десило?". Окренем се и он мене пољуби. Када се то догодило, знала сам да је то човек мог живота. Било је страсно, емотивно... Када ме је додирнуо и када је енергија прострујала кроз тело, рекла сам: "То је то" - рекла је Јована.

БОНУС ВИДЕО: