Водитељка и метереолог Биљана Вранеш годинама дочекује гледаоце на малим екранима доносећи им детаљне извешатај о времену. Она посматра временске прилике и на основу њих покушава гледаоцима предочи шта их чека тог дана. 

Фото: АТА имагес

 

 

Она је годинама у браку са пилотом Борисом Вранешом, чија је такође велика пасија небо, којим крстари у различитим летелицама већ годинама. Он је срце лепе водитељке освојио давне 1990. године, док је радио као инструктор летења.

Биљана је каријеру започала на "Трећем каналу", а први сусрет догодио се у клубу. Након краће везе пар је одлучио да уплови у брак, а онда су њихову љубавну причу употпунила и двојица синова – Андреј и Душана. 

Како су године пролазиле Борис је напредовао у послу и постао војни пилот, на шта је Биљана веома поносна. Уз супруга је и сама водитељка научила одређене вештине летења, а једном приликом је отркила и да се опробала и у вожњи авиона.

Они своју љубав негују већ дуги низ година, а будући да су обоје испуњени и посвећени послу који воле никада међу њима није било ривалства нити љубоморе. 

– Удала сам се из љубави. Ми смо већ двадесет година у браку, претходно смо се годинама забављали. Спојила нас је љубав, а можда и професија – рекла је својевремено Биљана Вранеш.

О Биљанином приватном животу се јако мало зна, трудила се све ове године да приватност сачува за себе. Готово је непозната чињеница да је она и једина дипломирана метеоролошкиња у Србији.

(Глосси)

БОНУС ВИДЕО: