Период боравка у ријалитију није им био лак, а пар признаје да је оставио и последице на њихове ментално здравље.

- У ријалитију сам научио да кувам, значи од муке. Људи мисле да је тамо wоw али много је тешко и психички и физички. Ево бесплатан савет за оне који желе да уђу- морају да знају циљ зашто улазе. Даље, мораш нешто да радиш, да нађеш себи занимацију, да не би упао у колотечину и свађао се по цео дан - објаснио је Сани, па испричао са чиме се суочавао након изласка.

- Признао сам сам себи да сам јако лоше када сам изашао оданде. Можда ће неко мислити да није нормално али тако је. Ја сам код куће устајао у 5 ујутру да би кувао- рекао је певач, а онда је Наталија објаснила због чега се то дешавало.

- Зато што се тамо легало око 7 ујутру. Јер од 10 увече до 7 ујутру немате струју и ви у 7 онда кад добијете струју правите себи да једете- објаснила је Наталија, па додала- Имали смо срећу јер нам је посао такав да ноћу радимо па нам није падало тешко да будемо будни.

Поновно учешће и даље не виде као опцију, али када би се јавила егзистенцијална потреба, добро би размислили.

- Новац увек игра главну улогу. Тако да, можда, што да не али само ако је активно, да има дешавања, игрица. А да ја седим ту да вређам неку децу, не, никако. Јер овај ријалити се сад своди на то- рекла је певачица у ''Гранд магазину''.

(Гранд онлине)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".