Свима је познато да Марија већ неколико година жели да се оствари као мајка. Певачица је недавно и открила да је у неколико наврата покушала да остане у другом стању, али да није могла, те јој је једина опција остала сурогат мајчинство.

Фото: АТА имагес

 

 

Марија је рекла и да је пре две године ушла у процес за сурогат мајчинство. Морала је да прође разне прегледе и да добије сертификат да је спремна за све то. Након тога су морале њене јајне ћелије да се замрзну.

Након што је и то урадила, Марија је морала да одабере оца детета. У Америци постоји неколико банки репродуктивних ћелија, а донори су морали да прођу ригорозне контроле како би могли да донирају семену течност.

 

По томе свака жена може да изабере ко ће бити отац детета, да ли ће то бити Кинез, Американац или Јапанац, мелез... Будућа мајка има увид и у боју косе њихове, очи, историју болести итд. Углавном, све што је потребно знате о потонционалном донору, осим његовог индетитета.

Све се то ради под великом контролом и ви у сваком тренутку знате све о донору осим његовог индентитета. Тако можете да видите какве би физичке карактеристике могло да има ваше дете.

Фото: АТА имагес/Профимедиа

 

 

Марија је оца детета могла да изабере тек када је добила све потребне дозволе и пошто су њене јајне ћелије извађене. Цела процедура, од почетка до тренутка када је добила сина, трајала је око две године.

Подсетимо, певачица је изјавила да, пошто је потписала уговор о поверљивости, многе ствари не може да открива, али да ће њен син знати све када за то дође време.

Марија је за оца свог детета изабрала белца.

БОНУС ВИДЕО: