Новинарка и водитељка Верица Брадић данас води емисију "Хит твит" на телевизији "Пинк" , али она иза себе има богату каријеру и велико искуство у раду у медијима., због чега важи за једног од највећих професионалаца у овом послу.

Фото: Принтскрин/ТВ Пинк

 

 

Верица Брадић је у складном браку са бизнисменом Душаном Грбићем још од студентских дана, њих двоје имају ћерку Елену и сина Андреја.

‒ Они су моја оаза сигурности и мира, па их вероватно и због тога држим подаље од медија. Желим да их заштитим од излагања јавности. Нису они бирали овај посао, ја сам ‒ рекла је својевремено Верица за Хелло.

Верица је завршавала Правни факултет у време када је родила прво дете, а познато је и да је једно време направила седмогодишњу паузу на телевизији како би се бавила адвокатуром.

 

 

Ипак, она је присутна у медијима већ готово три деценије,  мало ко се сећа како је она изгледала на почецима своје каријере, пре готово три деценије. Стара Веричина фотографија из тог периода показује да се никада није одала естетским трендовима и корекцијама, а променила је само фризуру!

Она је 1994. позирала за ТВ ревију, а упоређујући ту насловницу с оном за коју се фотографисала 2022. године, приметно је колико је водитељка остала верна себи и својој лепоти.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: