Водитељка Маријана Мићић потпуно се посветила ћеркама Ани и Сени, па је каријеру бацила у други план. Мићићева признаје да ужива у свим благодетима мајчинства, али и открива да често заплаче јер њена мајка није са њима и што њене ћерке немају баку.

Фото: АТА имагес

 

- Велики је хендикеп што Милош и ја немамо маме. Мислим да је то хендикеп прво за нашу децу, зато што сам ја одрасла са обе баке, дивне су фигуре биле у мом животу - почела је причу водитељка.

- То ми је тако једна туга, ту нажалост не можеш ништа да урадиш. Не постоји вече кад ја нисам легла са Аном или сад са обе а да нисам заплакала.

"Плачем сваке вечери"

- То не зна нико, чак ни Милош мој не зна да ја заплачем, али сваку ноћ. Колико год ја овако не причам о томе, то нико не зна али сад ће вероватно сазнати да ја свако вече плачем.

И знаш када те неко пита када то прође, када се заврши. Никада. Знаш колико сад патим што на пример да је питам: "А како сам ја, кад сам имала? " Док ти је мама ту и немаш децу не питаш, што би то питао. Толико питања сад имам, али немам кога да питам - закључила је и вероватно све својом искреношћу расплакала.

(Блиц)