Адвокат Наташе Шавије Боривоје Боровић за Курир је раније рекао да оптужена страна намерно одлаже суђење, на шта је реаговао адвокат Горан Кнежевић.

Фото: Н. Скендерија, АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

 

- Пре свега желим да кажем да ми суђење једва чекамо. Поседујемо доказе који су довољни да демантују оптужбу. Међутим, опште је познато да окривљени мора претходно примити оптужни акт и оставити му се довољно времена за припремање одбране како би се започело са суђењем. Једноставно, човек мора знати од чега се брани. Што се тиче коментара у вези мог недоласка, мислим да медији нису место где колега и ја треба да расправљамо. Судница ће бити место где ћемо то урадити. У погледу мог недоласка, нема ништа спорно. Да је мој недолазак био неоправдан, судија би применила одредбе Законика о кривичном поступку и нашла решење да претрес одржи у мом одсуству. Супротно томе, пошто није било услова за одржавање главног претреса, одложено је. Нема потребе за неоснованим коментарима. Ми смо ту и суђење, као сто кажем, једва чекамо - изјавио је за Курир Горан Кадаревић, адвокат Стефана Карића.

Пријавите насиље

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на број телефона 0800 100 600 или 192 који су све време доступни.

Саветовалиште против насиља у породици - СОС телефон и сигурна кућа 0800-011-011 бесплатан позив радним данима 10-19 часова, 011 2769-466, радним данима 10-19 часова, 062 304-560 ноћу 19-10 часова

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".