Породична трагедија догодила се јуче у раним јутарњим часовима а како причају комшије злочину је вероватно претходила свађа а затим и физички обрачун.

- М.Н. је био добар комшија. Познајемо се већ 40 година и нико у улици неће вам рећи ништа лоше о њему. Живео је скромно с обзиром на то да је имао пуно деце које је требало отхранити и од којих су многи живели са њим па и неки од рођака. Дочекао је и унуке. Зашто му је син пресудио стварно не знамо али смо сигурни да је свему кумовао алкохол јер је Г.Н. волео да попије - причају комшије за "Блиц" које су за злочин сазнале тек када су испред куће покојног М.Н. виделе полицијске патроле и форензичаре.

Додају да нису чули да се до сада у Темерину догодила тако страшна трагедија јер се злочин одиграо на католички Божић.

- Претпостављамо да се породица скупила да прослави Божић. То је било у понедељак увече. Вероватно су се веселили а син покојног М.Н. је сигурно попио више него што је требало јер не можемо да поверујемо да би тако страшан злочин починио у нормалном психичком стању. Такође, не верујемо да је то нека свађа која траје дуже време па да је сада кулминирала физичким обрачуном. Вероватно је то било у неком афекту. Заиста не знамо. Јако нам је жао М.Н. Био је вредан и врло виталан за своје године. Како ће сада цела његова породица без њега стварно не знамо - причају наши саговорници.

Преживео НАТО бомбе, страдао од руке сина

Комшије причају да се у Темерину и околини знало за М.Н. по невероватној анегдоти која га је кроз живот пратила јер је за време бомбардовања радио као чувар у Рафинерији нафте Нови Сад где је умало избегао смрт.

- Сећамо се када је почело бомбардовање да је радио у Рафинерији. У првом бомбардовању рафинерије која је тада потпуно разорена он је био у чуварској кућици и од јачине детонација са целом кућицом је одлетео у ваздух. Минимум пет метара у висину је летео заједно са том кућицом али је преживео и на срећу прошао са лакшим повредама. Ето, то је преживео а дочекао је да му се тако страшна ствар догоди у сопственој кући и то, како причају, од руке свога сина. Страшна је то судбина - закључују комшије.

Kuća u kojoj se dogodio zločin je zapečaćena i u njoj se ne nalazi niko od brojne porodice koja je tu živela a komšije ne znaju gde su se preselili.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: