- Ово није срећа. С моје стране је била љубав, сматрам да је било вредно, чим сам урадила. Нисам могла ићи против себе - рекла је Далила на самом почетку.

- Не могу да објасним своје стање, осудим самог себе што улазим у неку расправу и свађу. На крају свега сам ја осуђиван и омаловажаван, она ову другу особу уздиже и подиже, а мене покушава да укопа у блато. Не могу да останем имун, јер знам кроз шта сам ја пролазио и та ситуација у радију, када су се Филип и он штипкали и пипкали. Када сам ја плакао, испао сам најгори и патетичар, толико ме је спустила и и даље покушава, не знам зашто то. Пет година сам се борио против нечега, синоћ је плакала у емисији, рекао сам јој да укључи главу и добро размисли шта ће у животу да ради. Било ми је тешко и када ме је Дрво питало да ли је волим. Али има и та доза гађења - говорио је Дејан, док је она плакала.

- Не бих могао да се помирим са њом после свега. Онако се бестидно љубила, певање песме мени у пушионици. Саосећам, али никада не бих могао да јој пређем преко свега. Болестан однос је све ово што се дешава. Ипак мислим да није заслужила, превише тога је она оставила зарад ничега. Ни Маја није тек тако то требало да уради, није лепо ни са чије стране - наставио је Драгојевић.

- Е, ово је оно што сам ја рекао, да нису рашчистили, ја сам њој то пребацивао сваки дан - упао је Цар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".