Михајло је јуче сахрањен у родном Пријепољу, а сада се сви питају да ли ће се Марко вратити у ријалити: 

- Јањуш је у шоку због свега и још није спреман да се врати у ријалити. У разговору са најближима је, кад су га питали о "Елити", рекао да сад није време за повратак, а да ће о истом одлучити са супругом Еном, која је и дошла по њега у Шимановце - истиче извор близак породици Јањушевић.

Фото: ТВ Пинк принтскри/Инстаграм принтскрин

 

Супруга Ена је била све време са њим у овом тешком тренутку:

- Рекао је да ће, када прође сахрана, са Еном да се договори да ли се враћа и кад. Мисли да неће издржати тамо са толиким болом, али, опет, мора да се врати да би зарадио новац за себе и породицу. Пријатељима у Пријепољу је рекао да ће сачекати да прође први излазак на гробље, па ће онда видети кад ће и како назад - додаје извор.

Марко је једва издржао на ногама на братовој сахрани, није имао снаге да прочита писмо које му је посветио: 

- Пре него што прочитам морам нешто да кажем. Имао сам љубавна писма али ово ми је најеже. Поштовани пријатељи, драги мој брате, не могу да се обратим не желим да ико помисли да те остављам. Ту си ти и са мном и са братом. Није ми било тешко да напишем тешко ми је да прочитам. Десет година си млађи. Краљу, морам да кажем да си нас навикао на своје умеће, сналажење. Ти си наш мали брат а оличење доброте. Никада ти нисам рекао колико ми значиш као брату. Могло је другачије. Све невоље би лакше, али није нам се дало. Хвала за одмеравање снага, тамо те чека деда који ти је дао име. Биће то дугачак разговор деде и унука. Не брини Михајло. Скочио бих за тобом доле - говорио је Јањуш.

Foto: Printscreen Instagram mihjanj

 

Михајло се разликовао по начину живота од живота браће, а једном приликом је коментарисао то: 

- Марко је старији од мене 10 година, има свој живот, ја имам свој живот, знам да је тамо пар година и никако не стижемо да се видимо и чујемо, али нисмо у свађи, мада нисмо у неким блиским односима. Не могу да лажем, имамо и доста другачији поглед на свет. Не желим да неке његове изјаве и дела с људима тамо утичу на мене, јер живимо два различита живота - рекао је тада Јањушев брат.

Подсетимо, Михаило Јањушевић, брат Марка Јањушевића Јањуша пронађен је према незваничним информацијама у беживотном стању, а сумња се на самоубиство.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: