Презгодној Ани се укочило лице, тачније једна страна лица јој је "пала" а многи су мислили да се ју је неко тукао. Она је то све врло тешко поднела. 

- Хвала богу, сада је боље. Прошло је месец дана. На самом почетку је људима било чудно и видела сам по коментарима да су се питали што се не снимам у крупном кадру. Међутим, нисам ником ништа хтела да одговарам, јер сам се психички теже носила са тим. И било ми је још теже да причам о томе, јер би било запиткивања и свега. Сада када ми је боље, одлучила сам да дам изјаву - истакла је  Ана за "Блиц", па додала:

Фото: Принтскрин/Задруга Оффицал

 

 

- Било ми је страшно када сам прочитала коментаре да ме је неко не дај Боже тукао, али ја не живим у таквом окружењу. Морала сам да станем на пут тим гласинама, поготово и причама да користим опијате и наркотике. Могу да разумем да се неком не свиђам физички или да му се не допада како водим, али такве ствари причати... Погодило ме је да у таквом стању водим четири недеље и да допустим да тако неко нешто неко прича. "Пинк" као моја кућа у којој радим је заслужила да увек будем професионалац и да сам ту у сваком тренутку, у каквом год стању била - искрена је Радуловићева. 

Због здравственог стања, морала је да прима ињекције. 

- Примила сам одређење инјекције, дупле дозе, које су јако болне. Прво пеку, а онда цела страна у коју се убризгава боли. Терапије су сад иза мене, боље сам. Добро сам прошла како је могло да буде. Поред инјекција, ишла сам и на масаже лица, пила одређене лекове. Остало је још мало до враћања лица у нормалу. Кажу ми лекари да је ових 10% што је остало, најтеже да се врати у нормалу - закључује Ана за "Блиц".

Ана је открила како је дошло до проблема са лицем: 

- Имала сам здравствених проблема. Нисам хтела да причам о томе. Опрала сам косу леденом водом и добила сам фацијалис. 

Овај проблем је трајао четири недеље а због дужине опоравка су се забринули људи.  

- Нажалост, то ми траје већ четири недеље. Пала ми је лева страна лица и затвара ми се око. Видим да је људе забринуло моје здравствено стање. Желим да кажем да ће све бити у реду, примам одређену терапију и инјекције, како бих се што пре вратила у нормалу - поручила је тада водитељка за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: