Без обзира на то што их публика обожава, Севе неколико песама подсећа на тешке тренутке у њеном животу. Она је често била у медијима због приватног снимка који је изашао у јавност, али и због њене борбе за старатељство.  

- Имам пуно дивних балада које не певам као Тридесете, Унапријед готово, Брош, Парфем, Алцатраз, Шта ме сад питаш шта ми је, Сама на сцени, Ко је крив… али то је зато што би онда требало избацити Далматинку, Вирујен у те, Као, Град без људи, Море туге, Имаш право. А да све певам, концерти би требало да трају по четири сата. На пример, обожавам песму Мушкарцу само треба курва с албума Здраво Маријо, а певала сам је само на истоименој турнеји 2009. године. Волим и песме Лоша и Далеко ти кућа, а отпевала сам их само на Магиц тоуру - рекла је Севе.

 

Песме са албума "Севергреен" је подсећају на тај видео снимак после кога су је многи осудили. 

- Не певам песме са албума "Севергреен" јер су изашле 2004. кад је неко пустио онај несрећни филмић. Те песме ме сећају на тај период па сам их 'избрисала' из главе. Зато не певам "Брош". И не певам песме с албума 'Моја ствар' из 1996. јер ми је док сам снимала албум умро отац. Не певам више ни "Рођено моје" јер ме подсећа на период кад су ми узели сина - била је искрена певачица.

"Севергреен" је девети студијски певачицин албум. На албуму се налази десет песама, међу којима су: "Брош, Адам и Сева, Хрватица, Шта ме сад питаш шта ми је, Нити с тобом, нит' без тебе, Сама на сцени, Ма дај, Из главе и Бојате бане буски".

(Јоурнал.хр)

БОНУС ВИДЕО: