Многе жене су биле заљубљене у фаталног Николу који се појавио у њеном споту давне 1995. године. Згодни дечко се тада и повукао са јавне сцене. 

Павловић је кренуо музичким стопама, али је након прве снимљене песме 2005.године, оставио каријеру да ипак сачека Никола је у међувремену почео да гради своју певачку каријеру. После скоро две деценије, Никола се покренуо и снимио песму која је била написана за Рођу Раичевића.

 

 

- Волео сам његове песме "Ја имам тебе", "У тебе сам заљубљен" и тако то су неке песме које обожавам. Људи су ми онда масовно говорили "човече, како подсећаш на Рођу". Онда сам пустио себе да чујем, и оно сам себе најежим. То је боја та, манир, не имитирам га. Просто то је то, ја волим да певам баладе. Лично сам и био друг са њим, седели смо и пили кафу. Он је нажалост трагично завршио. Наместило се тако судбински да та песма дође до мене - открио је Никола недавно.

- Нормалан човек, волео је девојке, да се шали. Често смо седели заједно. Памтим га као ведрог и драгог човека пуног душе. Нажалост немам неке заједничке слике.

Никола се присетио снимања са Цециног спота за песму "Фатална љубав". 

- То је била њена прекретница, те песме "Неудољив, неумољив", "Љубав фатална". Супер је била према мени и данас кад се видимо поздравимо се лепо - испричао је Никола

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: