Венера, планета љубави, сутра мења знак и улази у ватреног Стрелца, где ће утицати на све знакове Зодијака.

Где год да нам се Венера у наталној карти налази, њен транзит кроз знак Стрелца свима ће донети некакве промене. Таква је атмосфера на небу, ако ништа друго, желећемо да се ослободимо свих оних ствари које су нас притискале, нарочито у емотивним односима.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац увек тражи већи смисао у свему, он има визију будућности, сада ћемо са овом транзитом преиспитивати да ли за нас нешто има смисла или не, да ли у томе у чему смо видимо будућност, имамо визију.

Овај транзит никога неће оставити равнодушним, а нарочито ће се испољити код особа који у наталној карти имају контакт Венере са Јупитером или Венеру у знаку Стрелца, Венеру у 9. кући, или је Венерин диспозитор у Стрелцу или са Јупитером или пак у контакту са планетом у знаку Стрелца.

Ован

Венера транзитира вашим 9. пољем и време је за промену ваших филозофских убеђења и ставова. Иза вас је један период застоја на свим пољима и имали сте довољно времена да утврдите шта је то што је потребно мењати из корена. Да ли је то одлука да промените факултет, или ћете у овом периоду бити више него икад жељни знања и учења, или пак је право време да планирате некакав даљи пут. Могућ је и сусрет са особом из иностранства, љубав на далеком путу, љубав на факултету, са професором, љубавне афере.

Бик

Венера транзитира вашим 8. пољем и буди вашу енергију, подстиче сексуалност и више него икада ћете бити склони да експериментишете нарочито на пољу љубави и сексуалности. Ово је прави тренутак да отворено покажете жељу и емоције особи која вам се допада, имаћете потребу да срушите све препреке, да се ослободите малограђанских окова и упустите у страствену авантуру, могуће су  "забрањене везе’" и сада се веома лако можете наћи у љубавном троуглу.

Близанци

Венера у 7. пољу недвосмислено ставља акценат на односе са партнером, партнерске односе, брачне односе и то у овом периоду долази у први план. Ваш однос са партнером ћете желети да поставите на виши ниво и да пронађете филозофско решење и одговор за многа питања. Сада је добар тренутак да у томе и успете јер атмосфера на небу то подржава. Од партнерских односа у овом периоду можете имати просперитета и добробити, могући су контакти са странцима, образованим људима или да се због пословног ангажовања негде отпутује.

Рак

Венера у Стрелцу транзитира вашим 6. пољем, пољем посла и свакодневних обавеза и подстиче креативност на том пољу. Одједном ће вам се појавити снажна идеја и жеља да свој свакодневни, уобичајени посао доведете до савршенства. Имаћете у овом периоду много креативнији приступ свакодневници и потребу да уживате у на изглед обичним стварима. Наравно, то ће вам се вратити вишеструко и неће остати незапажено. Могуће је да управо преко посла сретнете интересантну особу, могуће млађу и образовану, која ће вас инспирисати.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Вама се овај транзит одвија управо кроз поље љубави и креативности. Креативцима се смеше нове инспирације, нешто смелије и отвореније него иначе, а можда вам је управо овај транзит и био потребан да подстакне један део ваше креативности који је негде остао заблокиран. Сада је право време да из себе избаците нешто ново што ће вероватно и вас изненадити. О љубавима и да не говоримо. Познанство са особом која је "некако другачија" и као да није са ових простора.

Девица

Венера транзитира вашим 4. пољем, пољем дома и породице, пољем најинтимнијег дела у вама. Зароните у ваше емоције у вашу душу, пронађите у себи све оне лепе ствари које већ постоје и почните да их негујете и исказујете. Одличан је период да ускладите ваше породичне односе и да их поставите на виши ниво. Имаћете потребу да оплемените ваш животни простор, ваш дом, и уживаћете у новом кућном амбијенту који сте створили.

Вага

Венера транзитира вашим 3.пољем и доноси веома позитиван и креативан начин размишљања.  Ваше мисли ће бити љупке и добронамерне , ваше речи и ставови позитивни, остварићете успехе у комуникацији и пословним договорима. Одличан је период за полагање испита, ако ништа друго упишите се на неки курс, нпр. страних језика, обавезно у овом периоду отпутујте негде јер ћете се лепо провести, а врло могуће и заљубити.

Шкорпија

Венера транзитира вашим 2. пољем па ето поклона од партнера, могуће је да је у питању скупоцени поклон ( страни бренд), или ћете пак на поклон добити вредну књигу, више филозофског садржаја или рецимо скупоцену енциклопедију. Ако у овом периоду будете имали потребу да трошите новац, а вероватно да хоћете, потрошите га на вредне и скупоцене предмете или пак себи приуштите путовање, наравно, заједно са вољеном особом.

Стрелац

 Венера транзитира вашим 1. пољем и ето вама прилике да изгледате боље него икада, пролепшаћете се и управо ви можете некоме да будете неизмерна инспирација. Овај транзит се неће одразити само на ваш физички изглед, осећаћете се добро из ко зна којих разлога, на сваком кораку ћете проналазити разлоге да се обрадујете и будете срећни. Можда ћете се мало улењити ових дана и биће изражена жеља за проводима и уживањима.

Јарац

Транзит Венере кроз 12. поље убациће вам у подсвест тему о љубави. Могуће је да ћете почети да маштате о некоме а да нећете имати потребу да о томе причате, да ћете све то држати у тајни. Исто тако овај транзит може донети и изненадни улазак у тајну везу, могуће необавезну и неконвенционалну, са друге стране веома занимљиву и инспиративну.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Венера пролази вашим 11. пољем, па ето једне симпатије која се појављује међу вашим пријатељима и која ће вам се допасти на први поглед. Ако ништа друго, ова симпатија може да се претвори у једно занимљиво пријатељство. Ово је период када требате више да се дружите и будете са пријатељима јер вас чекају лепа изненађења. У овом периоду очекујте испуњење нада и жеља. Отвориће вам се нови путеви који воде до циља.

Риба

Венера транзитира вашим 10. пољем, па ових дана очекујте сјајна дешавања на пољу посла и каријере. Могући су контакти са странцима, са млађим образованим особама који ће вам отворити нове видике и помоћи у пословима. Имаћете прилив позитивне енергије и један креативнији приступ послу него иначе. Могућа појава млађе особе која ће вас инспирисати, преноси Информер

БОНУС ВИДЕО: