Током наступа, Марија је више пута упозоравала људе из публике да престану да бацају петарде на бину, али се то није догодило те је била принуђена да заврши пре времена.

Скандал није спречио певачицу да публици да све од себе, али и да им се још једном обрати путем друштвене мреже Инстаграм.

- Па ево и мене у овој 2024. години, мртва сам уморна. Желим да се зна да је без обзира на неке чудњикаве околности, помало ненормалне људе мени вечерас у Зеници било лепо. Хвала вам што сте дошли, видимо се поново некад, негде... - рекла је Марија.

Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Sulejman Suljo Redžić

 

Иначе, Марија Шерифовић недавно се остварила у улози родитеља уз помоћ сурогат мајке о којој има само речи хвале.

- Пре него што сам се одлучила за сурогат материнство, више пута сам покушала да изнесем трудноћу и нисам у томе успела, на моју велику жалост. Заиста не желим јавно да објашњавам медицинске разлоге за то, али сурогат материнство је коначно био мој једини избор. То је жена која је помогла да се испуни моја највећа животна жеља. Имале смо најближи могући однос, чуле се свакодневно, заједно пролазиле кроз све изазове трудноће, заједно ишле на прегледе... - рекла је Марија и открила како је дошло до тога да се одлучи за сурогат мајку - испричала је.

БОНУС ВИДЕО: