Астролошкиња Ана Русалкина саставила је хороскоп хитних савета за све представнике хороскопских знакова, и то у седмици од 1. до 7. јануара.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Ове недеље посветите мало више пажње другим људима – вољенима и онима око вас. Будите стрпљивији са њима, слушајте више него причајте о себи, понудите више помоћи и будите спремни на компромис.

Бик

Ова недеља је добро време да почнете да учите нешто ново или да се бавите темом коју већ знате. Покушајте да нађете времена за ово усред одмора и славља. Сјајно је удружити се са пријатељима или истомишљеницима – биће много лакше.

Близанци

Ове недеље испробајте кратке медитације – затворите очи на бар неколико минута и замислите како вас обавија златна, топла светлост. Ово неће бити само добра релаксација, већ ће вас и напунити енергијом, посебно ако такве вежбе изводите редовно.

Рак

Зауставите се током дана и поставите себи питања: „Како сам? Како се сада осећам?" Пробајте да ослушнете себе, и осетите како тренутно стање нервозе утиче на вас – тако ћете моћи да ухватите тренутке садашњости и да их више цените.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Заблистајте ове недеље. Организујте свој одмор онако како желите и уживајте – заслужујете то. Ако не можете да реализујете своје идеје 100%, онда се потрудите да бар један део времена посветите себи и ономе што сте намеравали да остварите.

Девица

Нека у вашем животу ове недеље буде више активности и кретања. Сјајно је отиц́и на путовање или посетити пријатеље ван града, или једноставно можете чешће да идете у шетњу, куповину, састајање са пријатељима, одлазак у биоскоп и тако даље.

Вага

Размислите које нове навике желите да додате свом животу у новој 2024. години и почните. Можда и није нешто сасвим ново, већ нешто што је већ започето, а није успело. Изаберите своју опцију, на пример, пијте два литра чисте воде дневно, бавите се спортом или јогом неколико пута недељно или смањите унос кафе.

Шкорпија

Имате веома снажну мотивацију и емоционалну стабилност. Увек вас држи и не дозвољава вам да одустанете ни у најтежим ситуацијама. Осврните се на претходну годину, видите тешке тренутке и похвалите се што сте успели да их пребродите, што значи да то можете и у будућности.

Стрелац

Ако нисте присталица масажа, можете то да промените. Заправо, пријаће вам да то радите сами у кућним условима. Издвојте времена, користите крему коју волите или омиљена етерична уља. Овај ритуал ће вас неочекивано опустити.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Дошло је време да створите повољну карму за своју будућност. Несебично помозите некоме не очекујући ништа заузврат, не говорећи никоме о томе. Ово је много теже него што се чини на први поглед, али је вредно тога.

Водолија

Остварите своје „жеље“ ове недеље. Сагледајте своје могућности, али у свему утоме будите сигурни да испуњавате себи барем једну малу жељу – ово ће вам отворити врата за реализацију већих планова.

Рибе

Покушајте да носите са собом или на себи минималну количину вештачких материјала ове недеље. Наравно, тешко их је у савременом свету потпуно искључити, али нека бар оно што је директно уз тело буде направљено од природних материјала. Ово ће позитивно утицати на ваше благостање и здравље, пише wдаy.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: