Једна од најпопуларнијих младих певачица на домаћој јавној сцени свакако је Александра Пријовић, која је турнејом "Од истока до запада" успела да обједини публику у земљама региона и постави нове рекорде и стандарде када је естрада у питању.

Фото: АТА имагес

 

 

У новогодишњој ноћи певала је у Београду, где је очарала необичним стајлингом и суперефектном лажном мини-хаљином. 

- Имала сам велике снове свакако, али била сам срећна да у сваком граду имам по један концерт, заправо ми је то била жеља, а онда се десило оно што нико није очекивао. Сада бих волела да више будем са породицом, да радим концерте, тако имам више времена. Пре сам радила 2-3 пута недељно, али сваког викенда, а сада имам више времена, па бих волела да и у овој години своје слободно време проводим са породицом - рекла је Александра окупљеним новинарима испред Сава центра.

Фото: АТА имагес

 

 

Уз посебну тоалету у стилу најгламурознијих дива, попут Мерилин Монро одлично се уклопила њена нова фризура, којом је многе изненадила, јер никада до сада није превише експериментисала са својом смеђом дугом косом.

Александра сада носи боб фризуру, а имала је посебне разлоге због чега се одлучила на овакву трансформацију.

Фото: АТА имагес

 

 

- Уништила сам косу од силних снимања, концерата, па ми фризерка саветовала да скратим да би моја коса била здравија, па ћу полако да пуштам. Мени је супер, нисам неко ко воли да мења, али послушам када се неко боље рачуна о мени.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: