- До сада се нико није жалио на њу ни од медицинског особља ни од пацијената, мада је и до нас стигла прича која је узбудила здравствене раднике - каже Димитријевић за "Блиц".

Подсетимо, отац деце, А. С. из Лесковца, како је предочио појединим медијима, наводно није знао за насиље док није видео снимке на којима, како каже, његова супруга крвнички туче децу. У поступку који је покренут, она се брани тврдњом да су снимци намештени, а њени адвокати траже изузеће из доказног материјала.

Према информацијама локалних медија, А. С. је поднео тужбу за развод брака, а случај насиља пријавио полицији. Истовремено, наводно ће се пред судом и он наћи као осумњичени због појединих навода његове супруге за насиље у породици.

"Видело се да нешто није у реду"

Брачни пар је живео у подстанарском стану, а један од њихових млађих комшија каже да се "видело да ту нешто није у реду".

Јавност у Лесковцу је, иначе, огорчена снимцима који су поједини медији објавили, па се на друштвеним мрежама апелују на суд да се Н.С. трајно одузму деца.

Н.С. је после саслушања, по одлуци тужиоца, пуштена да се брани са слободе, будући да се проверава аутентичност снимака, а деца су поверена оцу.

Шта је од свега овога истина, вероватно ће утврдити суд, али овакав случај до сада није забележен у граду на Ветерници.

Прича се да је, наводно, после емотивног раскида везе са супругом, јер захтев за развод још није на дневном реду, прешла да живи код љубавника.

Адвокат мајке тврди да снимак није валидан доказ

Бранилац осумњичене Н.С. тврди да је она дана кад је наводно настао снимак у то време била на послу.

- Валидан доказ може бити само валидан видео запис са видео надзора који постоји у објекту, а што тужилаштво треба у току поступка да утврди и да се преко ИТ стручњака извештачи тај видео запис, да ли је он заиста од тог датума и да ли је на њему лик који се терети за кривично дело насиља у породици - рекао је локалним медијима Драган Младеновић, адвокат Н.С..

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".