За Нову годину наступала је у Котору пред више хиљада људи, а њена жеља за 2024. годину изреволтирала је многе. Контроверзна певачица је снимак објавила на друштвеној мрежи Инстаграм.

Након што је сат откуцао поноћ, она се обратила публици.

Фото: АТА имагес

 

 

- Желим да вам цела година прође у знаку љубави и среће, чувајте се и волите и не дајте Црну Гору - изговорила је Северина и снимак објавила на друштвеној мрежи Инстаграм, који је назвала "Црна Гора у срцу".

Ово је одмах изазвало реакције на друштвеној мрежи Твитер.

"Е, шта смо дочекали, да Северина брани Црну Гору од Срба", "Смешна и дволична, има дете са Србином, други муж јој је Србин, каријеру јој направили Срби, песме јој писали... Болесница затрована мржњом", "Мозга без", "А коме бисте је дали?", "Како вас пали, заболе је уво за Црну Гору", "Има сина са Србином, последњи муж јој је Србин и каријера јој зависи од српске публике, а петља се где јој је није место", "А ко нам је узима?", "Коме?", "То је из освете за два спрска мужа, лична прича потпуно, а Црна Гора је колатерал", само су неки од коментара изреволтираних корисника ове мреже.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Подсетимо, Северина је недавно шокирала јавност и кад је у јулу 2023. године наступала на прослави поводом 210 година од рођења књижевника Петра Петровића Његоша. Тада је њен перформанс у лапидаријуму Билијарде на Цетињу изазвао лавину коментара. Тада је, наиме, била представљена графичка мапа ”Ореол микрокозма” и перформанс ”Ноћ скупља вијека”, а уметник Димитрије Поповић је ангажовао Северину, што је изазвало негодовање бројних Црногораца. У овом перформансу учествовао је и црногорски глумац, који је рецитао стихове, док је Вучковићева заводљиво плесала.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: