Док је својим пратиоцима откривала ком догађају је присуствовала она није могла да суздржи сузе. Наиме, Настасија је била сведок породичног насиља о ком је сада јавно говорила.

 

 

- Управо сам код Теразија присуствовала породичном насиљу, поред свега тај мушкарац је и мало нижи од ње и ситнији. Плакала је док је он њој претио, гурао је и вукао за руку и говорио "Хајде брзо, м*рш кући". Она евидентно није хтела да крене јер су је очигледно чекале батине код куће. Ја сам на то пришла, и кренула да се дерем на њега и позвала полицију. Тек онда су људи стали ту да виде шта се дешава - рекла је Настасија у снимку који је објавила.

Фото: Инстаграм принтскрин/nastasijastosic

 

 

- Молим вас, увек реагујте на ово. Та немоћ у њеним очима ме је убила. Мама је прво рекла испред њега "зови полицију" да би потом он узео двоје деце на тротинету и кренуо ка Славији, а она са најстаријом и најмлађом ћерком ка Кнезу. Само је молим да ми се јави - написала је она и додала:

- Нису свима празници у срећи и весељу. Ова досадна друштвена мрежа није само за крпе и ваша напумпана уста. Дајте некад да реагујемо на овако грозне ствари - закључила је она.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: