Драгомир Деспић Десингерица већ дуже време у центру је медијских дешавања. Његови наступи су честа тема за коментарисање, откако су се појавили снимци на којима своју публику полива алкохолним пићима, гађа ношеним чарапа и удара патикама по глави, за које многе јавне личност сматрају да нису примерене.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Недавно га је искоментарисала и Јелена Карлеуша, а за разлику од осталих колега са естрадне сцене - упутила му је лепе речи, те чак и пожелела и дует са њим.

- Мислим да бих ја њега шамарала и да би се то њему свидело. Публика би била у трансу. Тај дечко једини има енергију која евентуално може да парира. Он мора сада да нађе следећи корак . То је нешто што ја тражим од извођача, да има вулканску енергију . Не волим слинаве и млаке људе - рекла је певачица о Деспићу.

Десингерица јој је сада одговорио на лепе речи.

Фото:АТА имагес

 

 

- Ја бих њу шамарао (смех). Ја сам онако доминантнији тип.. Откако ме је јавно прокоментарисала, сви људи ми се јављају са реченицом "кад ће дует" - почео је репер излагање за Хајп телевизију, те проговорио и о заједничкој сарадњи:

- Радићемо нешто. Чим ухватим неку рупу да могу да се посветим томе, да знам како хоћу то да звучи, да буде неки демо и то… То ће се десити. Добар је гас, некако ми је дала домаћи задатак. Демонизовала је масу - рекао је он на Хајпу.

БОНУС ВИДЕО: