Пар је своју љубав крунисао браком у ком су добили децу Соњу, Вука и Олгу.

Светлана је једном приликом истакла да није имала представу да ће бити удата. 

- Себе никада нисам доживљавала као особу којој ће главна титула у животу бити то што је нечија жена! Имам ја своје име и презиме - рекла је Светлана.

Спортска новинарка открила је како је живети са спортистом:

- Он је имао озбиљне обавезе и све је било подређено њима. Нисам могла да кажем: 'Ајде, немој на тренинг, идемо вечерас да шетамо'. Живот спортисте и његове породице подређен је тренинзима и утакмицама. То је тешко, а опет лепо је што је он био толико успешан да је стално побеђивао са клубом и репрезентацијом - истакла је она.

Фото: АТА имагес

 

Њихова прича  је почела још током тинејчерских дана. Имали су само 16 година: 

- Било је то неко друго време, није било мобилних телефона и друштвених мрежа. Требало је сакупити храбрости и позвати на централни фиксни телефон који је стајао у ходнику, па се представити и питати да ли може да разговара са Светланом. Па, прво причати са мамом, татом… Сви би се изређали док дођем до слушалице - каже водитељка.

Поделила је једном приликом како се развила њена љубав према новинарству: 

- Новинарство ме је увек привлачило, а као занимање повезано је са Филолошким факултетом. Моја другарица писала је за Спортски журнал и предложила ми је, пошто смо тада живели у иностранству, да шаљем неке интересантне репортаже јер у то време они нису имали прилике да путују. Мени се то допало, а по повратку у Београд почела сам да радим на телевизији - испричала је водитељка РТС-а.

Предрган и Светлана су често сарађивали, а једном приликом га је ословила са "Ви". 

- Најсмешније је било кад сам га питала - какви су вам планови за будућност - сећа се Светлана.

(Лепа и срећна)

БОНУС ВИДЕО: