Сања Николић, водитељка телевизије "Пинк" остала је упамћена, када је током једне емисије пала у несвест уживо у току преноса.

Дуже од деценије после немилог догађаја, Сања је остала у информативној редакцији ружичасте телевизије.

Фото: Јутјуб принтскрин/Ст-АЛ

 

 

- Тај чувени пад је био на самом почетку 2000. Сада кад га видим, насмејем се посебно кад је у смешним видео клиповима. Телевизија је жив програм и дешавају се непредвиђене ствари иако нису пожељне. Ето мени се десило да се онесвестим по чему су ме запамтили. Срећа па су стасале нове генерације и мало њих зна да сам ја у питању и ако виде снимак - испричала је Сања

Са телевизије, ова водитељка отишла је у Скупштину и то да ради као народни посланик. На новом послу остала је две и по године.

Фото: Јутјуб принтскрин/Народни посланици у Скупштини Републике Србије

 

 

- Три и по године сам изештавала из скупштине, тако да знам како је бити испред и иза камере у тзв. посланичкој клупи. Лакше је свакако бити новинар, а и то је посао који вуче - једном новинар увек новинар - каже Сања.

По завршетку посланичког мандата Сања је била саветник министра рада, а након тога радила је у секретаријату за миграције, што сматра привременим позивом.

Фото:Фејсбук принтскрин/Сања Николић

 

 

- Сваки посао има мане и предности. Новинарство је другачије од других занимања и уђе ти под кожу колико год некада било тешко. Препознајем шта има меса и то ме вуче. Волим телевизију и камеру јер ту проналазим и креативност коју моја личност изузетно подржава - открива Сања.

 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: