Вук је имао врло тешко одрастање, поготово у тренутку када га је напустио отац. Тада је био у искушењу да проба дрогу, али није. Међутим, није успео да одоли алкохолу и женама.  

- Ја се никада нисам дрогирао, чак ни пробао. Јесам једном дим траве, али никада ништа више од тога. Било је понуда на сваком наступу, углавном од власника клубова, али ме то није занимало. Када су жене и алкохол у питању, ту нисам знао да се контролишем, док нисам упознао Оливеру.

 

 

Репер је открио разлог растанка од Оливере: 

- Свега је ту било, али морам да кажем да је лаж све што је у медијима тада излазило о нама. Нити сам ја њу преварио, нити је она мене, само се десило много ствари у том тренутку које ја нисам могао да поднесем. Ја сам био тај који јој је рекао да се склони од мене. Смрт оца је нешто са чим сам се дуго борио и био сам јако лоше психички, чак сам себи покушао да одузмем живот - казао је Моб и додао:

- Не знам како, много сам пио... Једно вече сам био "дубоко у флаши", сео сам у ауто, дао гас до даске и пустио волан. Нисам марио за себе и нисам мислио ни на шта у том тренутку. Али онда ми је пред очима блеснула слика моје ћерке и живота који је чека. Нисам желео да одраста без очинске фигуре.

 

 

(Информер)

СОС телефон за превенцију самоубиства


Национална СОС линија за превенцију самоубиства доступна је 24 сата дневно. Она је део пројекта Министарства здравља и Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић". На располагању је тим едукованих професионалаца из домена менталног здравља, који пружањем подршке и помоћи, саветима и интервенцијом у кризним ситуацијама раде на превенцији самоубиства.
Они којима је неопходна помоћ могу да позову на број 0800/309-309, опција 1.
Према последњем пресеку Републичког завода за статистику, током 2020. године самоубиство је извршило 895 особа.

БОНУС ВИДЕО: