Једна од наших најлепших водитејки Сања Кужет је обелоданила да је трудна и да публика због тога неће бити у прилици да је гледа на малим екранима у наредном периоду.

Сања је већ дуже време у срећном браку са својим супругом Немањом Живојиновићем и они важе за један од најскладнијих парова на нашој јавној сцени.

Фото: В. Данилов

 

 

Сањи ће ово бити треће дете, а друго са Немањом. Многим трудницама доктори, између осталог, саветују и шетњу.

Кужетова ће тако имати мало више времена да се посвети породици, дружењу са драгим људима, али и неким активностима које воли. 

А целу претходну реченицу обједињује једна особа - рођена сестра Сање Кужет - Сандра. 

Сања и Сандра су најближа породица, а као што смо имали прилике да видимо на друштвеним мрежама, воле некад да оду у природу на пешачење.  

- Још једно ново искусто- хикинг! Благо-интензивну шетњу од 20км искусила сам у Румунији у Националном парку Нера. Сестра ми је била идеалан партнер за ову авантуру! Поред уживања у природним лепотама и физичкој активности, имале смо све време овог света да се испричамо.Адреналин је чинио своје пролазећи стрмим козјим стазама, клисурама, пећинама. Висећи мост био је изазов  - написала је тада водитељка.

Фото: Инстаграм принтскрин/sanja_kuzet

 

 

Додуше, можда на неку мало лаганију активност од хајкнига на коме су биле прошли пут, барем док је Сања у другом стању. 

Сањина рођена сестра је веома лепа девојка, попут своје сесре, међутим уопште не личи толико на њу.

Чак се може речи да су њих две на први поглед потпуно другачије. Сандра има плаву косу, док Сању одувек знамо као девојку дуге тамне косе.

Међутим, кад их погледате мало боље, може се видети да имају сличне очи и неке црте лица.

БОНУС ВИДЕО: