Гледаоци су помињали да ће Јањуш остати уз породицу после ове трагедије, али пошто мора да заради и да скрене мисли, Марко се ипак враћа у Задругу 7 Елита: 

Фото:Принтсцреен/Јутјуб

 

- Јањуш ће се ипак вратити у ријалити. Највероватније ће то бити за пар дана после Божића, али још увек није тачно утврђено када ће се то догодити - прича добро обавештен извор и додаје:

- Постигао је договор. Тешко му је да после смрти брата поново стане пред камере, али је свестан да ће му време у ријалитију брже проћи и да сада нажалост ништа не може да промени - закључује добро обавештен извор за "Блиц".

Михаило Јањушевић (27), рођени брат актуелног учесника "Елите" Марка Јањушевића Јањуша одузео је себи живот пре неколико дана у стану у Београду.

СОС телефон за превенцију самоубиства


Национална СОС линија за превенцију самоубиства доступна је 24 сата дневно. Она је део пројекта Министарства здравља и Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић". На располагању је тим едукованих професионалаца из домена менталног здравља, који пружањем подршке и помоћи, саветима и интервенцијом у кризним ситуацијама раде на превенцији самоубиства.
Они којима је неопходна помоћ могу да позову на број 0800/309-309, опција 1.
Према последњем пресеку Републичког завода за статистику, током 2020. године самоубиство је извршило 895 особа.

БОНУС ВИДЕО: