За Лена Ковачевић 2024. година почела је на најтужнији начин губитком мајке Наде која је дуго боловала од тешке болести.

Певачица и се данима бори са тугом, о чему се и јавно огласила, након чега су стигле бројне поруке подршке које јој много значе у овим тренуцима.

Фото: АТА имагес

 

 

– Хвала свима од срца на толиким порукама, искрено сам затечена и постиђена, јер бих волела да сам сваком од вас могла лично да се захвалим. Свако од нас овде носи неку своју бол, ваше поруке и молитве су ме толико гануле… Ја сам моју могла да каналишем кроз музику, па је тако прошле година настала песма инспирисана мамином ситуацијом „Ти си мој бол“– истакала је на свом Инстаграму.

Подсећамо, Лена се емотивном поруком опростила од мајке.

-Анђеле мој… анђеле наш. Надо. Отишла си Господу кога си свим срцем волела. Радост је твоје средње име, љубав и пожртвовање твој савет за срећан живот. Умела си да се радујеш животу у потпуности, невероватне животне енергије по којој си препознатљива, па тако и последњих година током престрашне болести коју си носила као свој Крст. Ти си учила нас како да се са болешћу твојом носимо. Као да је све нормално. А била је борба… Била си и у томе благодарна. Насмејана. Заслужила си Светлост. Мамице… – написала је Лена.

БОНУС ВИДЕО: