У емисији Сање Маринковић, нашле у се инфлуенсерка Луна Ђогани, глумица Зинаида Дедакин, али и певачица Вера Матовић о чијој изјави се данима прича.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, иако се Луна недавно породила, Вера јој је усред емисије поручила да мора да смрша, да би задржала Марка.

- Луна има још времена да скине линију... Не сме то да ради себи. Има ту мало још да смрша... То кажем да је не би Марко оставио! Па, после да пева: "Јој, Марко, Марко, сунце ли ти жарко". Не сме да се запусти, ни случајно! То сваки мушкарац зна! Шта ми ви сад овде причате о браку, кад сам ја удата ево већ 50 и кусур година. Луна и Марко би требало да се угледају на Веру Матовић и Радомира Матовића, мог супруга! Такве ствари данас нећемо да доживимо, не, не - говорила је Вера у "Магазину Ин", а потом за "Блиц" изјавила:

- Само сам дала савет, свака јој част, али требало би само још мало да смрша. Моја поента је била да свака жена када се уда мисли да је тада све готово, изгуби се компас, ако се претера са килажом и код мушкарца и жене...

Фото: Принтскрин/Инстаграм/луна_ђогани

 

Луна се све време није оглашавала, али су сада на њеном Инстаграм профилу осванули њени одговори.

- То сам данас ја, али сутра може бити нека друга осетљива породиља и може доста утицати на њу "такво" једно обраћање - навела је Луна у једном Инстаграм сторију.

- Научите се култури, ћутите ако немате шта паметно да кажете - писало је, између осталог, у другој Луниној објави, која се тицала горепоменуте ситуације.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".